Friday, October 24, 2014

Sa näed morsa moodi välja


See on haige film, see on täiesti hullumeelsus ja veidruse mäetipp, aga seda kõike heas mõttes!
On üks kutt Ameerikas, kes teeb intervjuusid (keeruline sõna) veidrate ja isemoodi inimestega ning siis heietab saadud lood koos parima sõbraga endaloodud populaarses interneti podcastis rahvale ette. Seda kõike teeb ta puhta pühendumusega - vürtsitatult koos ohtra naeru ja tohutu entusiasmiga.
Üks selline lugu viib ta peagi naaberriiki, jäähokist lugupidavasse Kanadasse , et intervjueerida (jah, see sama sõna) ühte vanataati, kes on valmis pajatama loo sellest, kuidas morsk kunagi tema elu päästis. Päris hea peibutis, või mis? 




Kõik mis sellele järgneb, on puhas õud ja loodetavasti ka õudusfantaasia klassika. Režissöör Kevin Smith teebki sedasorti staffi (eks fännid ja asjatundjad teavad seda isegi) ja ta teeb seda puhta naudingu, lusti ja mõnusa kiiksuga. Siinkohal tuhat tänu filmi kodumaisele levitajale (aitäh Siim!), et too friigifilm meie kinodesse tee leidis. Sina lugeja, võta vastu või anna alla, aga see on aasta kõige haigem ja friigim film mis Sind tabada võib, ent seda ikkagi heas mõttes (korrata pole patt)! Kui tekitas huvi, siis sea sammud kinno otse morsa kihvade vahele! Uhh.... 7/10 (samas tahaks panna ju rohkem)

No comments:

Post a Comment