Wednesday, November 28, 2012

Miks just KOSMOS?

Nii, pärast pikka pausi ja kaalutlemist mõte teha päris enda filmiblogi, on nüüd tõeks saanud. Mõned aastad tagasi korra seda katsetasin, kuid üürikeseks pardipeeruks see jäigi. Nüüd on plaanid ja ootused veidi kõrgemal.

KOSMOS - minu uue blogi nimi. Aadressiribal siis filmikosmos.blogspot.com
Põhjus lihtne - nii tahan meeles pidada paika ja asutust, kus kõik see vahva seiklus kord alguse sai. Koht, kuhu poisieas isa käe kõrval suuri elamusi kogema sai mindud. Koht, kus reaalsus kohtus unistustega. Ühesõnaga koht, kus mind nakatas filmipisik isiklikult. Paraku on aga kino Kosmos nüüdseks oma uksed sulgenud ja eks aeg näitab, kas ja kunas see pühapaik oma uksed taas avab.

Samas lisaks filmisoovitustele, kokkuvõtetele, lihtsalt arvustustele ja minu nägemustele filmidest, plaanin lisada siia vahest ka midagi muud. Vb huvitavaid reisikirju, kuid kindlasti uudiseid/mõtteid endalegi väga olulisest valdkonnast - muusikast!

Nii et kellel huvi ja tahtmist seda kõike vahetevahel oma silmaga piiluda, siis laske aga heal maitsta, nagu kulinaaria valdkonnas kombeks öelda on. Sest filmimaailmas nagu toidumaailmaski, tegutsevad mõlemas ju gurmaanid :)


No comments:

Post a Comment